Costa Blanca North

Söka efter

Sök på

Avancerad sökning

Costa Blanca nord, et luksuriøst hjørne af Middelhavet

Et af de mest turistiske områder i Spanien er Costa Blanca. Dens lyse solskin og vidunderlige middelhavsstrande inviterer dig til at have det sjovt og slappe af når som helst på året. Beliggende i provinsen Alicante, strækker Costa Blanca sig fra Denia til Pilar de la Horadada. Det er det område med den højeste koncentration af blå flag i Spanien, hvilket betyder, at på vores strande finder du uovertrufne miljøforhold og tjenester af høj kvalitet. Langs sine 200 kilometer varierede kystlinje kan du vælge mellem en lang række fabelagtige strande:

 • byområder med blødt sand og varmt vand
 • vild eller fredelig og rolig
 • bred og omfattende eller indsamlet og skalformet
 • himmelske drømme bugter, ...

Derudover vil Costa Blanca overraske dig med mange andre muligheder for fritid og velvære. Vi inviterer dig til at opdage dem.

I den nordlige Costa Blanca vil du blive betaget af skønheden i dens kystlandsbyer. Traditionelt dedikeret til fiskeri og landbrug har de i de senere årtier tilpasset sig kravene fra turistsektoren uden at miste den traditionelle charme i deres maleriske gamle byer. Moraira, Altea, Calpe, Jávea, Benisa, Finestrat, ... er nogle af byerne, hvor du vil opdage imponerende naturparadiser, der vil fange dig.

I Moraira finder du de spektakulære bugter L'Andrago, Punta Estrella, La Cala, Cap Blanc, ... ideel til dykning eller vandsport. I de fredelige og solrige omgivelser finder du luksusboliger, hvor du kan bo komfortabelt omgivet af bjerge fyldt med frodige middelhavsgranskove.

Den blå kuppel af Alteas kirke, måske den mest fotograferede ved Middelhavskysten, står i kontrast til de hvide huse i dens smalle, brostensbelagte gader, hvor du finder håndværkebutikker, souvenirs, caféer, ... Det betragtes som en af de smukkeste byer på Costa Blanca. Peñón de Ifachs naturpark ligger i Calpe og er et af ikonerne på den nordlige Costa Blanca. Dens solrige og milde vintre er storslået til vandreture eller gåtur langs dens lange, urbane strande med gyldent sand.

Mere end halvdelen af Jáveas indbyggere er fra andre europæiske lande. Dens bløde sandstrande betragtes som de bedste i Spanien. Dens Paseo Marítimo, fuld af solrige terrasser med barer og caféer, er det bedste sted at have det sjovt med dine venner på ferie. Benisa tilbyder os en kyst fuld af stejle og klipper med smukke bugter invaderet af fyrretræer. Hvis du er glad for dykning eller snorkling, i dets krystallinske og lavvandede farvande vil du opdage smukke posidonia-prærier. Dets historiske centrum består af typiske middelalderlige gader med staselige huse og bygninger med stor arkitektonisk værdi. Finestrat er en stille bjerglandsby med charmen ved sine smalle gader og hvidkalkede facader, typisk for traditionelle middelhavslandsbyer. Det har en smuk bugt med blødt sand og varmt vand meget populært hos internationale feriegæster.

Du vil også blive forført af de travleste og mest turistede byer som Benidorm, Alicante, Denia, ... hvor du vil nyde fordelene ved de store bycentre uden at skulle opgive spektakulære strande af fremragende kvalitet. Benidorm er en verdensreference for turisme. Foruden de to berømte strande i Levante og Poniente er blandt de største attraktioner

 • nattelivet med live musik eller diskotek indtil daggry
 • forlystelsesparker: Terra Mitica er den største forlystelsespark
 • golfforbindelser
 • store kommercielle, hotel og restaurant tilbud

Bag Denia er naturparken Macizo del Montgó. Denne moderne og kosmopolitiske by tilbyder dig en vigtig infrastruktur for tjenester, der giver dig mulighed for at leve komfortabelt. Desuden tilbyder dens 20 kilometer kystlinje dig en række klippe- og sandstrande.

Alicante er hovedstaden i provinsen. Dets populære Playa del Postiguet ligger i byens centrum. Det har et omfattende netværk af transportfaciliteter: lufthavn, kommerciel havn, marina, jernbanestation, højhastighedstog, busstation, ... Dens smukke gamle bydel ligger i skråningerne af Mount Benacantil, hvor slottet Santa Bárbara ligger placeret.

VILLAS BLANCA har et varieret og interessant udvalg af luksushuse til salg i Costa Blanca Nord, beliggende på dets mest emblematiske steder.

Den fremragende infrastruktur i Costa Blanca Nord letter en behagelig og sund livsstil

De spektakulære luksushuse til salg i Costa Blanca North, som vi tilbyder, ligger i et miljø med fremragende infrastruktur, der giver dig mulighed for at tage den livsstil, du altid har ønsket. Costa Blanca er kendetegnet ved dens fremragende luftforbindelse, der giver dig mulighed for at rejse til dit hjemland så ofte du ønsker. Nationalvejen N-332 eller motorvej AP-7, kendt som Autovía del Mediterráneo, giver dig adgang til hurtigt og sikkert fra enhver by på den nordlige Costa Blanca til de nærliggende lufthavne i Alicante eller Valencia.

Hvis du brænder for Middelhavet, kan du i de fantastiske marinaer eller yachtklubber beliggende i mange byer langs kysten leje fortøjningen til din yacht eller udøve en bred vifte af vandsport. Kyst ved den nordlige Costa Blanca er kendetegnet ved dens paradisiske bugter, klipper fulde af fyrretræer og huler, der kun er tilgængelige via havet. De er det perfekte sted at træne dykning, snorkling, dykning, sejlads, windsurfing, ...

På den nordlige Costa Blanca finder du også en vigtig sundhedsinfrastruktur med stor erfaring inden for international patientpleje.

VILLAS BLANCA tilbyder dig luksuriøse ejendomme til salg i Costa Blanca Nord. Vi har ejendomme beliggende på de mest emblematiske steder

Den nordlige Costa Blanca har også en rig kulturhistorie. Vi finder den største koncentration af hulemalerier i det spanske middelhav. Du kan lave interessante ruter til vandring for at besøge hulemalerier, som i mange lejligheder er synlige udendørs, i området Altea, Denia, Jávea, Jalón, ...

Siden den neolitiske periode har der været bosættelser af forskellige folkeslag: Fønikere, grækere, romere, visigoter, kartagoere og muslimer har alle efterladt deres kulturelle indflydelse på Costa Blanca. I dag finder vi spor af tidligere civilisationer på museer og monumenter. De afspejles også i dens fiester med international turistinteresse, blandt hvilke vi fremhæver påskeprocessionerne, bålene i San Juan og morerne og de kristne festlighederne.

Hvis du ønsker at nyde dette idylliske hjørne af Spanien, i VILLAS BLANCA har vi luksuriøse ejendomme til salg i Costa Blanca Nord. Vi tilbyder dig nybyggede og videresalgsejendomme: villaer, lejligheder, parcelhuse, rækkehuse, grunde, ... beliggende på deres mest repræsentative placering. Vores team af fagfolk vil med glæde informere dig om de vigtigste egenskaber ved nogen af vores ejendomme og byerne, hvor de er placeret.


Bildgalleri

 • Benidorm
 • Benidorm
 • Benidorm
 • Benidorm
 • Benidorm

Karta över området

© 2024 Villas Blanca Real Estate Agents · Juridisk anteckning · Cookies · Privatliv · Web karta · Design: Mediaelx

WhatsApp