Blogg

Söka efter

Sök på

Avancerad sökning

Löydä ja vertaa markkinoiden vaativimpia myynnissä olevia luksuskiinteistöjä Benijofarissa

16 Aug 2021
luksuskiinteistöjä myytävänä Benijofarissa

Suunnitteletko muuttamista suurempaan, nykyaikaisempaan taloon, joka on yhteydessä eteläisen Costa Blancan luonnonkauneuteen? Villas Blanca tekee unelmistasi totta. Sen verkkosivuilta löydät laajan luettelon korkealaatuisista luksuskiinteistöistä myytävänä Benijófarissa ja koko Vega Bajalla (Bigastro, Catral, Rojales ...), jossa on häikäiseviä altaita, maisemapuutarhoja ja upeat näkymät kasviympäristöön.

Benijófar on viehättävä kaupunki, joka sijaitsee vain 15 minuutin päässä Guardamar del Seguran rannoilta ja joka viettelee kaikki rentouttavalla puiden ja viljelymaisemalla, hiljaisella ympäristöllä ja elämänlaadulla. Tässä kaupungissa on kauniita maaseudun teitä, joilla voit kävellä rauhassa tyhjin mielin, urheilla ystävien kanssa, pyöräillä ... Kilometrejä ja kilometrejä hiljaisia polkuja ja viheralueita virkistäytymiseen. Benijófarin terveellinen luonto on vertaansa vailla ja yksi tärkeimmistä syistä, miksi perheet ja eläkeläiset valitsevat tämän inspiroivan kohteen lepo- ja vapaa -ajankohteeksi.

Kaupunkien kasvu viime vuosina on ollut huikeaa. Se on muuttunut nöyrästä maakaupungista, joka on omistettu yksinomaan maataloustoiminnalle, kaupunkiin, jossa on modernit infrastruktuurit, ylelliset rakennukset ja erilaisia korkealaatuisia matkailupalveluja. Erinomainen valinta asuin- tai lomakohteeksi, jos haluat katkaista yhteyden kokonaan!


Tutustu myytäviin uskomattomiin luksuskiinteistöihin Benijófar de Villas Blancassa, jossa voit unelmoida

Jos etsit modernia ja miellyttävää kotia asua luonnon ympäröimänä, myytävät luksuskiinteistömme Benijófarissa ovat paras valinta. Ne sijaitsevat hohtavan Välimeren auringon alla, joten tulevat omistajat voivat nauttia aurinkoisesta oleskelusta ympäri vuoden ja pitkiä tunteja ulkona.

Haluatko tietää, miltä Benijófarin ylelliset talot näyttävät? Villas Blancassa tarjoamme sinulle yhden täydellisimmistä luetteloista, josta löydät useita asuntomalleja, jotka on rakennettu tämän hetken parhaista materiaaleista ja sijaitsevat parhaimmissa paikoissa:

  • Tyylikkäät omakotitalot ja paritalot, joissa on suuret terassit, joista on näkymät puutarhan, palmujen ympäröimälle kauniille uima-altaalle ja upeat näkymät, jotka ovat kadonneet kohti maaseutua ja rehevää Välimeren kasvillisuutta.

Esimerkki:

httpss://villasblancarealestate.com/se/fast-egendom/4345/semi-friliggande-hus/nybyggnad/spanien/alicante/benijofar/benijofar/

  • Avantgarde-design-huoneistoja, joissa on uima-allas, rentoutumisalueita, solariumit, modernit sisätilat, avoin ulkoasu ja pitkä valikoima löydettäviä mukavuuksia.

Esimerkki:

httpss://villasblancarealestate.com/se/fast-egendom/2429/lagenhet/nybyggnad/spanien/alicante/benijofar/benijofar/

  • Golfhuoneistot vain 10 minuutin ajomatkan päässä rannalta ja upeat panoraamanäkymät vuorille.

Esimerkki:

httpss://villasblancarealestate.com/se/fast-egendom/2430/lagenhet/nybyggnad/spanien/alicante/benijofar/benijofar/

  • Modernit bungalowit kaupungin keskustassa, varustettu keittiö, oma uima -allas, pysäköinti, sähköiset ikkunaluukut ...

Esimerkki:

httpss://villasblancarealestate.com/se/fast-egendom/2431/radhus/nybyggnad/spanien/alicante/benijofar/benijofar/

Kysy Villas Blancalta profiiliisi parhaiten sopivia luksuskiinteistöjä Benijófarissa

Löysitkö mielenkiintoisia tietoja myytävistä luksuskohteistamme kohteessa Benijófar? Ota yhteyttä Villas Blancaan, niin teemme huolellisen valinnan makuusi, tilanteeseesi ja budjettisi sopivimmista kodeista. Yksi taloistamme kuuluu sinulle!

• Lankapuhelin: +34965725547
• Matkapuhelin: +34 689 041 306
• Sähköposti: info@villasblancarealestate.com

© 2024 Villas Blanca Real Estate Agents · Juridisk anteckning · Cookies · Privatliv · Web karta · Design: Mediaelx