Log

Søk etter

Søk av

Avansert søk

Gjør middelhavsdrømmen din til virkelighet med denne leiligheten til salgs i Guardamar del Segura

17 Apr 2024
Gjør middelhavsdrømmen din til virkelighet med denne leiligheten til salgs i Guardamar del Segura

VILLAS BLANCA presenterer denne sjarmerende leiligheten til salgs i Guardamar del Segura: Middelhavsdrømmen din blir virkelighet. 
Guardamar del Segura er en unik enklave som tilbyr livskvalitet og velvære. Her kombineres ro med naturlig skjønnhet, fra de lange, fine sandstrendene til naturparkene. Parkene og strendene gjør Guardamar del Segura til et ideelt reisemål for de som ønsker å slappe av og nyte naturen. 
Det lokale kjøkkenet, rikt på smaker fra havet og hagen, lover å glede sansene dine. I tillegg vil det internasjonale samfunnet få deg til å føle deg hjemme, samtidig som du kan nyte mer enn 300 soldager i året. 
Guardamar del Segura er kjent for sine vakre naturparker som byr på en blanding av kystlandskap og grønne områder. 
- Reina Sofía-parken er kjent for sine to dammer med pittoreske påfugler, ender, svaner og skilpadder. Skiferstiene og trebroene gjør stedet ekstra sjarmerende. 
- Alfonso XIII-parken, med sanddyner og over 600 000 trær, er ideell for spaserturer eller løpeturer blant middelhavsfloraen.

Denne leiligheten til salgs i Guardamar del Segura er ditt tilfluktssted ved sjøen

Hvis du liker uforglemmelige solnedganger, kan du nyte essensen av Middelhavet i denne leiligheten til salgs i Guardamar del Segura. Med to soverom og ett bad er den perfekt for å slappe av eller underholde gjester. De 66 m2 er designet for å maksimere plass og komfort. Kjøkkenet er moderne og funksjonelt. Det har to innebygde garderober som gir god oppbevaringskapasitet.

Beliggenheten, bare 350 meter fra stranden, er ideell for alle som elsker havet og golf. I tillegg er den delvis møblert og nylig renovert. Nærheten til barer, restauranter og servicetilbud, samt det lave vedlikeholdsbehovet, gjør den til et uslåelig alternativ.

For mer informasjon om denne leiligheten til salgs i Guardamar del Segura, følg denne lenken:

httpss://villasblancarealestate.com/no/eiendom/12934/leiligheter/videresalg/spania/alicante/guardamar-del-segura/guardamar-del-segura/

Hvis du er interessert i denne leiligheten til salgs i Guardamar del Segura, kontakt VILLAS BLANCA

VILLAS BLANCA er det pålitelige eiendomsmeglerbyrået du trenger hvis du leter etter et hjem i Spania. Hvis du ønsker å besøke denne leiligheten til salgs i Guardamar del Segura, ikke nøl med å kontakte oss.

Hos VILLAS BLANCA er vår erfaring og kundeservice uovertruffen. Vi tilbyr en komplett eiendomsmeglingstjeneste, fra å finne din ideelle leilighet til å administrere all nødvendig dokumentasjon. Vårt mål er å gjøre kjøpsprosessen smidig og problemfri.

Kom og oppdag ditt nye hjem på Costa Blanca. Du vil elske denne leiligheten til salgs i Guardamar del Segura. For mer informasjon, kontakt oss på:

  •  Ring oss på +34 965 725 547 | +34 689 041 306.
  •  Byrået vårt ligger på Avda. de las Naciones, 21 - 03170 Ciudad Quesada (Alicante).

Vi ser frem til å vise deg denne leiligheten til salgs i Guardamar del Segura med løfte om eksepsjonell service!


© 2024 Villas Blanca Real Estate Agents · Juridisk merknad · Cookies · Privatliv · Web kart · Design: Mediaelx

WhatsApp