Costa del Sol

Søk etter

Søk av

Avansert søk

Costa del Sol: luksus, fritid, glamour ... og strender i Spania

Costa del Sol får dette navnet fordi solen skinner mer enn 325 dager i året på denne idylliske stripen ved Middelhavskysten. Dette utmerkede klimaet, der vintrene er milde og veldig lite regn, inviterer innbyggerne til å glede seg over mange friluftsaktiviteter.

Ligger i provinsen Malaga, sør i Spania, i de 160 kilometerne kystlinjen som Costa del Sol okkuperer, oppdager vi veldig varierte landskap: omfattende strender med fin sand, drømmende viker, klipper, sanddyner, ... og vakker landsbyer med sjarm. De travle strendene er ispedd rolige bukter, og tilbyr et bredt utvalg av fritidsmuligheter for alle turistprofiler: barnefamilier, unge mennesker, vannsportentusiaster, pensjonister, ... Costa del Sol er et av de mest populære feriemålene verden over . Stranden i Torremolinos med sin travle promenade, stranden i Cabopino i Marbella med sine fine gyldne sandstrender eller stranden Burriana i Nerja, full av strandbarer og hvor du kan leie jetski eller kajakk, i kontrast til de ville strendene i Maro i Nerja, ideell for dykking eller snorkling og å oppdage de vakre engene, svampene og korallene på havbunnen.

Langs Costa del Sol er det 13 båthavner og nautiske klubber, som Estepona Marina eller Benalmádena Marina, et av de mest symbolsk stedene på Costa del Sol. Puerto Banús, i Marbella, regnes som en av de mest luksuriøse marinaene i verden.


Med 45 prestisjefylte golfbaner er den også kjent som "Costa del Golf", fordi den konsentrerer det største antall golfbaner i Europa.

Moro og fritid er garantert på Costa del Sol: strender, vannsport, elitebutikker hvor du kan kjøpe alle slags luksusprodukter, imponerende kasinoer, et bredt utvalg av natteliv med blendende diskoteker, puber, diskoteker, ... samt luksuriøse spa og spa hvor du kan slappe av og hvile. Ikke glem at du er i hjertet av Andalucía, så du ikke kan gå glipp av et flamenco-show eller den berømte tyrefektingen i Ronda. Selv de yngste medlemmene av familien vil ha det veldig fint i dyreparkene, fornøyelsesparkene, temaparkene, vannparkene, ...

Naturelskere og de som liker et avslappet liv, vil bli tiltrukket av å besøke steder der du kan puste i harmoni og tradisjon for å glemme stress:

  • de sjarmerende hvite landsbyene i interiøret, som Casares
  • Enkelte rom som grottene i Nerja
  • Også i Nerja, den berømte Mirador del Balcón de Europa
  • Naturparker i Sierra de las Nieves eller Sierra de Grazalema

Hvis du brenner for Middelhavet, vil våre luksuriøse eiendommer til salgs på Costa del Sol betover deg

VILLAS BLANCA har et variert tilbud av luksuriøse eiendommer til salgs på Costa del Sol, som ligger på de stedene som våre kunder krever mest: Benalmádena, Fuengirola, Marbella, Benahavís, Manilva, Mijas, ... Vi inviterer deg til å besøke våre spektakulære villaer og leiligheter og oppdag det ideelle stedet der du drømte å bo.

Bildegalleri

  • Málaga
  • Málaga
  • Málaga
  • Málaga

Kart over området

© 2024 Villas Blanca Real Estate Agents · Juridisk merknad · Cookies · Privatliv · Web kart · Design: Mediaelx

WhatsApp