Uitverkocht

Ciudad Quesada, Alicante (Costa Blanca)

Wederverkoop, Villa

Te Koop
379.995€
Valuta
Uitwisseling
  • Pounds: 326.211 GBP
  • Russische roebel: 326.211 RUB
  • Zwitserse frank: 372.775 CHF
  • Chinese yuan: 2.977.565 CNY
  • Dollar: 412.485 USD
  • Zweedse kroon: 4.352.083 SEK
  • De Noorse kroon: 4.417.822 NOK
Slaapkamers 5 Slaapkamers
Plot 4 Badkamers
1.050 M2 Plot
Huis 195 M2 Huis

VB-17J

Voorzieningen

Slaapkamers: 5
Badkamers: 4
Gebouwd: 195m2
Plot: 1.050m2
Kook jij: 3
Energy Rating: In proces
Afstand naar het strand: 9 Km.
Afstand naar vliegveld: 50 Km.
Afstand aan vrije tijd: 1 Km.
Afstand tot golfterrein: 1 Km.
airco
Tuin
Opslagruimte
Privat swimmingpool
Grote garage
Ruime kamers
airco: warm en koud
Solarium
Udendørs bruser
Op maat gemaakte kledingkasten
Zicht op de meren
Dicht bij bars en restaurants
Good area for rentability
Prachtig uitzicht
Ideel til familier
-30 min. drive from Airport
Car Port
voor- en achtertuin
et niveau
Centrale verwarming
toegang voor gehandicapten
Seperate Accomodation

Over deze woning

Denne store eiendommen har mye potensiale. Det ligger i et svært populært område i Ciudad Quesada i nærheten av Cultural Centre og Country Club. Når du kommer inn på eiendommen er det en spisestue med separat kjøkken som fører ut til en terrasse og tilgang til hagen. Stuen er alt på ett nivå. Det er 3 soverom ett med eget bad som fører ut til bassengområdet. To ytterligere soverom hvorav en blir brukt en studie. Noen modernisering av badene kanskje nødvendig.
Fra spiseområdet fører deg til en lukket rekke, hvor du kan nyte den fantastiske utsikten over innsjøen og hagen. Eiendommen har Oljefylte radiator system, air condition også en naturlig brann hvis du foretrekker det.
 Utenfor området har et utvalg av modne trær og tilgang til en sjarmerende rustikk stil studio leilighet komplett med seng, Sitteområde, kjøkken og bad. Perfekt for gjester.
En separat bolig inkluderer en privat badstue med bad og også et separat, moderne soverom, bod. Ovenfor har du en herlig sommer kjøkken med trapper som fører opp til et solarium med utrolig utsikt over saltsjøene.
Det store svømmebassenget har et elektrisk deksel trykk som er ideelt for å holde rent, hindrer vann fordampning sammen med secuirity for barn og kjæledyr det har også en Pool Lift for funksjonshemmede tilgang.
Leiligheten har sittehjørne og utendørs dusj. Også en overbygd bil port.
 Denne villaen har mange funksjoner for å imøtekomme for store familier alle innenfor en romslig tomt, ta kontakt for mer informasjon!

Geïnteresseerd in
VB-17J?

Responsable del tratamiento: , Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

© 2024 Villas Blanca Real Estate Agents · Colofon · Cookies · Privacy · Web plan · Ontwerp: Mediaelx

WhatsApp